SLUITSTICKERS·NL

Trouwkaarten sluitstickers

Ronde sluitstickers die passend zijn bij je trouwkaarten, maken de aankondiging van jullie trouwdag echt af. Sluitstickers.nl heeft een uitgebreid assortiment sluitstickers voor trouwkaarten, waarmee je de enveloppen kunt versieren. Trends voor trouwkaarten zijn vooral marmer, koper, goud, nude, rustic chic en scandinavisch. Maar ook minimalistische illustraties komen helemaal in trend in 2021.

Hippe sluitstickers

De trends in trouwkaarten en uitnodigingen voor je bruiloft, heeft sluitstickers.nl ook uitgebreid in de collectie. Naast minimalistische illustraties zijn ook de waterverf bloemen en vintage bloemen erg in trend. Verder is er nog de typografische stijl voor trouwkaarten. Erg populair zijn de “handgeschreven” ofwel handwrite kaarten. Maar ook lettertypes vetgedrukt en groot,  schoon en schreefloos worden veelgebruikt. De sluitzegels hebben bijzondere, eigentijdse en altijd exclusieve ontwerpen. Ontwerp alles in je eigen stijl.

Naast de sluitstickers voor trouwkaarten hebben wij ook sluitstickers voor geboortekaartjes en feest in ons assortiment. Daarmee maak je ook de mooiste aankondiging van de geboorte van je kleintje en een echt feest van cadeauverpakkingen.

Unieke trouwkaarten

Ben je ook nog op zoek naar trouwkaarten in de laatste trends of tijdloze ontwerpen? Kijk dan ook eens op www.mooiook.nl. Wij maken de mooiste ontwerpen of je maakt die zelf met een van de best gewaardeerde designtool. In beide gevallen: “the best design is yours”!

Op de website van MOOI OOK vind je een overzicht van moderne stijlen en de laatste trend trouwkaarten voor de aankondiging van je huwelijk of voor je save the date kaarten ontworpen door Iris. Je kan ze zelf geheel naar wens aanpassen, maar de ontwerpers van MOOI OOK staan ook klaar om de helpende hand te bieden. Door te kiezen voor karton look en hout look, of trouwkaartlabels en tags, maak je het kaartje helemaal hip en happening. Je kunt het allemaal zelf ontwerpen en maken. Een uniek, maar makkelijk diy label.

VRAGEN? Bel of mail ons!

 

050 - 211 0754 (ma t/m vr van 09.00u - 16.00 u)

mail@sluitstickers.nl

Jeverweg 2-1, 9723JE Groningen

 

close