Sluitstickers die passend zijn bij je trouwkaarten maken de aankondiging van jullie trouwdag pas echt af. Sluitstickers.nl heeft een uitgebreid assortiment van sluitstickers in de laatste trends van trouwkaarten waarmee je de enveloppen kunt versieren. De trouwtrends van nu zijn vooral marmer, koper, goud, nude, rustic chic en scandinavisch. De trends in trouwkaarten en uitnodigingen voor je bruiloft, heeft sluitstickers.nl ook uitgebreid in de collectie. Ook lettering is nog steeds veelgebruikt, en de populariteit van “handgeschreven” of ook wel handwrite kaarten is stijgende. Waar we eerder fijne en sierlijke letters zagen, is nu vetgedrukte en grote letters met een schoon, schreefloos lettertype veelgebruikt. De sluitzegels en ontwerpen van sluitstickers.nl zijn bijzonder, eigentijds, lief, fris, altijd exclusief en in je eigen stijl.

Ben je ook nog op zoek naar trouwkaarten in de laatste trends of tijdloze ontwerpen? Kijk dan ook eens op www.mooiook.nl. Wij maken de mooiste ontwerpen of je maakt die zelf met een van de best gewaardeerde designtool. In beide gevallen: “the best design is yours”.

Op de website van MOOI OOK vind je een overzicht van moderne stijlen en de laatste trend trouwkaarten voor de aankondiging van je huwelijk of voor je save the date kaarten ontworpen door Iris. Je kan ze zelf geheel naar wens aanpassen, maar de ontwerpers van MOOI OOK staan ook klaar om de helpende hand te bieden. Helemaal hip en happening zijn de trouwkaartlabels en tags die je zelf kan maken en ontwerpen en we ook als diy label aanbieden.