SLUITSTICKERS·NL

Sluitstickers die passen bij je geboortekaartjes maken de aankondiging van de geboorte van je jongetje of meisje pas echt af. Sluitstickers.nl heeft een uitgebreid assortiment van stoere, lieve en originele sluitstickers waarmee je de envelop kunt versieren. Natuurlijk in de meest gebruikte geboortekaartjes kleuren zoals zachtroze en oudroze plus de trendkleur denimblauw, babyblauw en vintage blauwe kleuren.  De hippe ontwerpen en kleuren trends heeft sluitstickers.nl ook uitgebreid in de collectie. Trend van nu is goud en roze goud, bij de sluitsticker komt die terug in de hartjes en sterretjes en handwrite letters. Strak, modern of vintage. Klassiek, romantisch, scandinavisch, vrolijk en retro in letterpress stijl. De sluitzegels en ontwerpen van zijn bijzonder, eigentijds, lief, fris, altijd exclusief en in je eigen stijl.

Ben je ook nog op zoek naar hippe geboortekaartjes? Kijk dan ook eens op www.mooiook.nl. Wij maken de mooiste ontwerpen of je maakt die zelf. In beide gevallen: “the best design is yours”.

Typografisch met hippe of ouderwetse patronen voor lieve jongens of stoere meisjes, broertjes en zusjes op dik stevig papier. Op de website van MOOI OOK vind je een overzicht van moderne en strakke stijlen geboortekaartjes en adoptiekaarten voor hippe jongetjes of speciale meisjes ontworpen door Iris. De trends van nu: geometrische vormen, de Hollandse meesters en museum collectie, kraft karton look, hout look en bohemian (boho) stijl. Helemaal hip en happening zijn de geboortelabels en tags die je zelf kan maken en ontwerpen en we ook als diy label aanbieden.

VRAGEN? Bel of mail ons!

 

050 - 211 0754 (ma t/m vr van 09.00u - 16.00 u)

mail@sluitstickers.nl

Jeverweg 2-1, 9723JE Groningen

 

close